Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα με το αντίστοιχο έγγραφο ISO

ΑΡΜΟΚΟΛΛΑ DURAPAN 40FC
Μαστίχη πολυουρεθανικής βάσης, ενός συστατικού για συγκόλληση και σφράγιση δομικών υλικών όπως αλουμίνιο, μέταλλα, λαμαρίνες, πλαστικά, ξύλο και αρμών μεταξύ τοιχοποιίας και κουφωμάτων. Είναι παχύρρευστη κόλλα που δεν κρεμάει. Μετά την ωρίμανση παραμένει ελαστική και δεν συρρικνώνεται. Βάφεται κατά DIN 52452. Έχει αντοχή στα χημικά και σε θερμοκρασίες από –30ο C έως +90ο C. Διατίθεται σε χρώμα άσπρο, μαύρο, καφέ και γκρι, σε συσκευασία 310ml και 600ml.
ΑΡΜΟΚΟΛΛΑ DURAPAN 40FC
Αρμόκολλα σε σαλάμι των 600ml Χρώμα: Άσπρο, γκρι.

ARASEAL 225 MS
Νέο συγκολλητικό και στεγανωτικό υλικό με βάση MS – POLΥMER.Προϊόν υψηλής τεχνολογίας με ισχυρή πρόσφυση και στεγάνωση σε κατωκάσι κουφωμάτων. Άριστη στεγάνωση μεταξύ τοιχοποιίας και κάσας κουφωμάτων PVC, αλουμινίου και ξύλου. Δεν κιτρινίζει, είναι άοσμο, εύκολο στη χρήση με δυνατότητα τοποθέτησης και σε υγρές επιφάνειες, βάφεται και έχει αντοχή σε θερμοκρασίες από -40οC έως 90οC Διατίθεται σε φύσιγγα των 290ml και σε σαλάμι των 600ml σε λευκό, καφέ, μαύρο και γκρι χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ARASEAL 225MS

ΑRAFIX CRYSTAL 225MS
Ισχυρό συγκολλητικό και στεγανωτικό υλικό με βάση MS – POLΥMER. Διάφανο. Διατίθεται σε φύσιγγα των 290ml.ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ARAFIX CRYSTAL 225MS