Συνεργάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου!
Η ARA είναι μια γερμανική εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της στην αγορά με τους πολύ γνωστούς αφρούς ARAPURAN, τους στόκους ARACRYL, τις σιλικόνες DURASIL, τις αρμόκολλες DURAPAN και τα υβριδικά πολυμερή ARASEAL 225MS και ARAFIX CRYSTAL. Από το 1995 η εταιρεία ΣΥΝΟΔΙΑΣ αποτελεί ισότιμο μέλος της.
Η εταιρία HAPS από την ίδρυσή της το 1936 και με την εμπειρία δεκαετιών κατέχει σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά όσον αφορά την παραγωγή μεντεσέδων κυρίας εισόδου με ρύθμιση 3 σημείων. Διαθέτει μεντεσέδες για πόρτες και παράθυρα PVC,αλλά και αλουμινίου, και ανεξάρτητους από το προφίλ του κουφώματος.
Η εταιρεία MAWEX, με έδρα το Muelacker Γερμανία, αποτελεί από το 1982 ένα ισχυρό συνεργάτη στα εργοστάσια κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται με υψηλή ακρίβεια και τεχνογνωσία. Παράλληλα με την ευρέως γνωστή κόλλα γωνιάστρας MAWEX, διαθέτει στην αγορά διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα απαραίτητα στην κατασκευή και επεξεργασία των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC.
Η DEFLEX είναι μια εταιρεία υλικών στεγανοποίησης (λάστιχα υάλωσης)η οποία εδώ και 30 χρόνια διαθέτει τα πιστοποιημένα με DIN 4108-2 , DIN 4108-3 και DIN 4108-7 ως προς την διαπεραστικότητα και στεγάνωση αέρος βροχής και ήχου προΐόντα της.
Η εταιρεία HEICKO παρέχει Γερμανική σιγουριά σε βίδες όλων των ειδών. Με περισσότερα από 30 χρόνια πείρα στον χώρο των κουφωμάτων, η HEICKO έχει το πιστοποιητικό ISO για όλες τις βίδες που παράγει.Επιπλέον προμηθεύει την εταιρεία Συνοδιάς με χερούλια νεροχύτες και άλλα προΐόντα που απαιτούνται για την στερέωση και την καλη λειτουργία των κουφωμάτων
H WINKHAUS έχει δυναμική παρουσία εδώ και 150 χρόνια στην παράγωγη και διάθεση περιμετρικού μηχανισμού (ανάκλησης και περιστροφής) για πόρτες και παράθυρα pvc αλουμινίου και ξύλου. Διαθέτει μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα κλειδώματος, μηχανισμούς πολλαπλής ασφάλισης για κεντρικές εισόδους, κλειδαριές για εσωτερικές πόρτες και εξώπορτες., χάρη στην αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της αγοράς στην Ευρώπη.
Η DOW CORNING είναι μία πολυεθνική εταιρεία παραγωγής σιλικόνης η οποία παράγει και τις πρώτες ύλες μέρος των οποίων διαθέτει σε άλλες εταιρίες. Η εμπειρία της στον χώρο προσδίδει μοναδική αξία στα προΐόντα της τα οποία είναι πιστοποιημένα με το ISO 11600.
Η HOPPE διαθέτει πόμολα για περιμετρικό μηχανισμό με την τεχνολογία secustic καθώς και χερούλια για πόρτες, κύριες εισόδους και κάθε τύπου ανοιγόμενου κουφώματος.


Η WEISS CHEMIE αποτελεί κορυφαία γερμανική εταιρεία εδώ και 200 χρόνια. Παράγει τις γνωστές κόλλες COSMOPUR και τα καθαριστικά COSMOCLEAN


Η SIEGENIA ιδρύθηκε το 1914 στη Γερμανία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μηχανισμών κουφωμάτων για PVC, ALU και ξύλο. Στη γκάμα της περιλαμβάνει τον περιμετρικό μηχανισμό FAVORIT, καθώς και μηχανισμούς για ανασυρόμενο-ανασηκώμενο, για συρόμενο-ανακλινόμενο βαρέως τύπου και για φυσούνες.