Όλα τα τελευταία νέα και οι ανακοινώσεις της εταιρείας μας...

Η εταιρεία μας συμμετέχει στην Infacoma Athens από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.Επισκεφτείτε το περίπτερό μας, τομέας Β stand 4.
Όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουμε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Infacoma (13-16/2-2014). Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 13, stand 40 και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα μας στους μηχανισμούς και τα υλικά στήριξης και στεγάνωσης κουφωμάτων.
Με δυναμική παρουσία στο χώρο εξαρτημάτων κουφωμάτων, η Ι.Β. ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΑΕ συμμετέχει και φέτος στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA 2013 (21 - 24 Φεβρουαρίου 2013). Εκθέτουμε στο περίπτερο 13, stand 51, μία σειρά από παλαιά και νέα προϊόντα.

Επισκεφθείτε μας στη Διεθνή Έκθεση Infacoma 2012 ( 16-19 Φεβρουαρίου). Σας περιμένουμε στο περίπτερο 13, Stand 43, για να σας παρουσιάσουμε τα ήδη γνωστά προϊόντα μας, αλλά και τις νέες προτάσεις στους μηχανισμούς και τα υλικά στήριξης και στεγάνωσης κουφωμάτων.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετέχουμε στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA 2011 (17 - 20 Φεβρουαρίου 2011). Εκθέτουμε στο περίπτερο 13, stand 51, μία σειρά από παλαιά και νέα προϊόντα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα γενιά περιμετρικού μηχανισμού Activ-Pilot της WINKHAUS!
_____________________________
       Το δυναμικό και ευέλικτο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας μας καλύπτει σχεδόν όλη την ελληνική επικράτεια και αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων και άριστα καταρτισμένων στελεχών. Σε κάθε επίσκεψη τους στο χώρο σας θα σας ενημερώσουν για όλες τις νέες εξελίξεις και θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.