Τα κορυφαίας ποιότητας υλικά μας κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αγοράς!
       Ο κύριος Ιωάννης Συνοδιάς μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Γερμανία ως χημικός μηχανικός και μετά την επιτυχή καριέρα του εκεί σε μεγάλους οίκους χημικών υλικών, επαναπατρίζεται το 1987 και διαμένει στη Θεσσαλονίκη , όπου και εργάζεται για 2 χρόνια σε μεγάλη βιοτεχνία χρωμάτων πάνω στο αντικείμενο του.

       Η ενεργητικότητα, η παραγωγικότητα, η δημιουργικότητα και η τεχνοδοσία του ,τον ωθούν τον Σεπτέμβριο του 1990 στην ίδρυση της ατομικής επιχείρησης SYN CHEMIE – ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

       Γνώστης των γερμανικών οίκων συνάπτει συνεργασία με τους κάτωθι γνωστούς εξειδικευμένους οίκους:
ARA (παραγωγή αφρών πολυουρεθάνης, ακρυλικών στόκων, σιλικόνων και της γνωστής αρμόκολλας πολυουρεθανικής βάσης DURAPAN)
Heicko (βίδες κυρίως για πλαστικά κουφώματα, αλλά και ευρύτερα για αλουμίνια και ξύλο. Βίδες στερέωσης-τσιμεντόβιδες-αυτοδιάτρητες τρυπανόβιδες-πλαστικόβιδες μηχανισμού)
Mawex (η γνωστή στην Ευρώπη εταιρία, με την καλύτερη ποιοτικώς κόλλα γωνιάστρας για κουφώματα αλουμινίου)
Deflex (η κορυφαία εταιρία παραγωγής λάστιχων για όλα τα ενσωματωμένα κουφώματα PVC.)

       Η εταιρεία κέρδισε πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη της αγοράς λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών της, των προσιτών τιμών τους, την γρήγορη εξυπηρέτηση και των επαρκών αποθεμάτων για την άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
       Το 1994 κάνει δυναμική παρουσία στην Ευρώπη η Αμερικάνικη πολυεθνική εταιρία Dow Corning, η οποία αγοράζει την εταιρεία ARA με το γνωστό προϊόν της, την σιλικόνη DURASIL.
       Συγχρόνως η εταιρεία Συνοδιάς Ιωάννης γίνεται και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα στο τομέα της σιλικόνης, της DOW CORNING , η οποία όχι μόνο παράγει έτοιμα προϊόντα σιλικόνης, αλλά είναι μια από τις λιγοστές εταιρίες που παράγουν και την πρώτη ύλη για την παραγωγή της σιλικόνης.

       Όταν η DOW CORNING αγόρασε την ARA, οι αντιπρόσωποί της δημιούργησαν την εμπορική επιχείρηση ARA-EINKAUFSGESELLSCHAFT στην Γερμανία, όπου ο Συνοδιάς Ιωάννης είναι ισότιμο μέλος της.
       Το 2002 η εταιρία Συνοδιάς Ιωάννης πέρα από τις Δομικές Σιλικόνες αντιπροσωπεύει πλέον και τις ειδικές σιλικόνες ενός (DC 3793, DC 895) και δύο (DC993, DC3362) συστατικών για διπλή υάλωση και συγκόλληση υαλοπετασμάτων-STRUCTURAL GLAZING.
       Μετά από την επίμονη και την επιτυχημένη πορεία της καθώς και την μεγάλη ανταπόκριση που γνώρισε από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου, ξύλου και PVC, το 2005 η «ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» αλλάζει μορφή και μετατρέπεται σε «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε».
       Από το 2007 η «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριό της 2400τ.μ., σε ένα χώρο 4500τ.μ.

       Η «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» παρατηρώντας της συνεχείς εξελίξεις στην αγορά είναι πάντα σε θέση αναζήτησης νέων καινοτόμων προϊόντων, προκειμένου να αντεπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Έτσι, το 2008 συνάπτει δύο νέες συνεργασίες με τις γερμανικές εταιρίες WINKHAUS και HAPS .

       Όλα τα προϊόντα της «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα με το αντίστοιχο έγγραφο ISO και με το πιστοποιητικό ROSENHEIM της Γερμανίας.
       Η εταιρία απασχολεί άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προωθεί τα προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες για κάθε τεχνική ενημέρωση και υποστήριξη.
       Η εταιρία απασχολεί άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προωθεί τα προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες για κάθε τεχνική ενημέρωση και υποστήριξη.
        Από το 2007 η «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της 2400τ.μ., σε ένα χώρο 4500τ.μ.